Ring på tlf: 61 67 68 35 eller
send en e-mail her: vjsdans@gmail.com

Hit fit dance

​Instruktør: Louise Aa. Hougaard​​

​Pris:

Medlems kontingent kr. 50,-
10-turs kort kr. 350,-​

Betaling sker i tilmeldelses systemet her på hjemmesiden forud for timen, medbring ny kvittering den er forældet efter 1 måned.

​​Vi skal danse, vi skal forbrænde, vi skal have det sjovt – og vigtigst af alt – VI SKAL HAVE EN KÆMPE FEST!

Nu kommer den ultimative dansetime for dig, der gerne vil danse, forbrænde og have det sjovt på samme tid..!

Hit Fit Dance® er ikke bare en almindelig forbrændingstime. Vi har taget udgangspunkt i musikken og den dansestil som var fremme på det givne tidspunkt.

​Vi danser rock´n roll til 50-ernes rockede rytmer. Twist til 60-ernes Beatles. 70-ernes discotrin i bedste John Travolta stil. Pop og grandprix fest fra 80-erne, samt de mere moderne funk og showdance moves fra 00-erne og 10-erne. Alle de største hits er med, og det er svært ikke at skråle med på sangene, der brager ud af højttalerne..!

​En Hit Fit Dance® time er for alle aldre og alle niveauer, da der vil være musik og trin for enhver smag. Så glæd dig til en super svedig og lærerig dansetime, hvor både pulsen og humøret ryger helt i top..!!

​Koreografierne er forholdsvis simple, så du blot behøver at følge instruktøren. Undervisningen gør det muligt for hver enkelt elev at give den ekstra gas eller udføre flere detaljer af koreografien, ud fra egne fysiske eller tekniske evner. På denne måde bliver det både udfordrende og hårdt for alle elever allerede ved den første undervisningsgang.

Vores kunder elsker os!

Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af over 35 anmeldelser på​ Facebook

Skriv til os

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.