Ballet - Ekstra Hip Hop - Funky Mamas / Papas - Disco Dance

​Ballet børn:

Ballet for børn er en kombination af sjov, leg og motorik, samtidig med at børnene lærer grundtrinene i ballet

Funky Mamas / Papas:

​Hvis du altid har været glad for at bevæge dig til musik og syntes det er sjovt, er Funky Mamas noget for dig. I disse timer er der stor fokus på, at have det sjovt og høj energi. Der er rig mulighed for at kunne sætte sit eget præg hele timen igennem og man vælger selv niveauet. Det vigtigste er, at du kan give slip! Der lægges meget stor vægt på motionsdelen og at ha' det sjovt. Derfor er der også udelukkende nemme dansetrin på disse timer. Du vil med garanti forbedre din kondition og smidighed.

Børne disco:

Nøgleordet er sjov, når der undervises i Disco. Der danses bl.a. til MGP musik, når kreativiteten får frit spil på vores mindste discohold. Elsker du at danse, og kan slet ikke stå stille? Så er Disco/MGP lige noget for dig!

Ekstra Hip Hop:

Er en ekstra undervisningstime for de elever der i forvejen går til Hip Hop om onsdagen på V22, V23, V25. Der undervises bland andet i teknik og serier til turneringer mm.

Moderne:  ​

Moderne Dans er en sammensmeltning af mange forskellige dansestile samt teknikker. Du vil i undervisningen lære at bruge din krop lyrisk samt udtrykke følelser gennem bevægelser. Det udfordrer ens smidighed og rytme på en sjov og sund måde.

Raggae:

Afrodance er en dansestilart inspireret af de afrikanske bevægelser med et pift af lidt hip hop. Det er en sjov og energisk måde at lære at udvikle din rytme og musikforståelse på. Raggae er for enhver, der godt kunne tænke sig, at finde sit indre afrikanske groove frem.

Jitterbug og Salsa:

​Ta' fri en gang om ugen, og kom og vær med til hyggeligt samvær. Hyggen er i fokus på de altid sjove parhold, så kom og deltag i en time fyldt med at lære nye og sjove trin.

  • ​​Vinter Sæson 2018/19. En time = 45 min.
  • Nyt hold fra fredag d. 4. januar. Slutter d. 6. april

Stilart

Ballet børn, 4 - 5 år​

​Holdnr

V 41

Tidspunkt

Fredag​ kl 16.20

Instruktør​

Nanna​

Stilart

Ballet børn, 6 - 8 år

​Holdnr

V 42

Tidspunkt

Fredag​ kl 17.10

Instruktør​

Nanna​

​​Stilart

​​Ekstra Hip Hop. 

Start 2.-11./ 19g.

Kun for elever der også danser om onsdagen på V22, V23, V25

​Holdnr

V 43

Tidspunkt

Fredag​ kl 18.00

Instruktør​

Nanna​

​​Stilart

​Funky Mamas/Papas

Start d. 4. januar 2019. 12 g.

​Holdnr

NY 44

Tidspunkt

Fredag​ kl 18.50

Instruktør​

Nanna​

​​Stilart

​Holdnr

V 45

Tidspunkt

Fredag​ kl 19.40

Instruktør​

Nanna​

​​Stilart

​Holdnr

V 46

Tidspunkt

Fredag​ kl 20.30

Instruktør​

Nanna​